Themadossier: WorkPlace Inside

In de rubriek WorkPlace Inside delen we persoonlijke verhalen van onze SWP Experts. Wat zijn hun drijfveren? Wat doen zij in hun vrije tijd? Welke gave ervaringen willen ze graag met jou delen? 

Binnen Smart WorkPlace werken wij momenteel met 18 thema's. Iedere WorkPlace Inside heeft betrokking tot een thema, waarbij de link wordt gelegd met de SWP expert en hun persoonlijke verhaal. Bekijk hieronder welke experts je zijn voorgegaan.

<span>WorkPlace Inside #12: Hans Reineke</span><span> </span>

WorkPlace Inside #12: Hans Reineke 

In de twaalfde editie van WorkPlace Inside vertelt Hans Reineke, oprichter en partner van Hollandse Nieuwe, over schaatsen op onbekend ijs. Hoe een goed gevulde rugzak je helpt op het ijs, maar ook als architect.

Lees verder

Workplace Inside #11: Willem Adriaanssen

Workplace Inside #11: Willem Adriaanssen

Wat maakt een goede consultant, of een goed team? En hoe helpt zeilen hierbij? In dit nieuwe deel van Workplace Inside vertelt Willem Adriaanssen over zijn rol als Partner bij HEVO.

Lees verder

<span>Workplace inside #10: Silvia de Haan</span>

Workplace inside #10: Silvia de Haan

In deze nieuwe editie van WorkPlace Inside vertelt Silvia de Haan over architectuur, en hoe architectuur parallel staat in haar werk en hobby’s.

Lees verder

WorkPlace Inside #9: Nick Lettink

WorkPlace Inside #9: Nick Lettink

‘Sfeer’ is heel belangrijk voor Nick Lettink. Niet alleen op het werk, maar ook daarbuiten. Nick (links) vertelt hierover in de rubriek WorkPlace Inside. Hoe een non-atleet tijdens de triathlon een kick krijgt van teambuilding.

Lees verder

<span>WorkPlace Inside #8: Bram Aarntzen</span>

WorkPlace Inside #8: Bram Aarntzen

Bram Aarntzen vertelt over zijn hobby, uitlaatklep en zijn vriendengroep. Tevens schetst Bram de parallellen tussen zijn rol als muzikant en zijn huidige baan als Solution Director bij Planon.

Lees verder

WorkPlace Inside #7: Wisse Stenchlak

WorkPlace Inside #7: Wisse Stenchlak

Wisse Stenchlak vertelt over zijn liefde voor de bergen en zijn onzekerheden als hij er is. Over parallellen met persoonlijke ontwikkeling en werken.Tevens geeft Wisse tips voor werken en de werkomgeving.

Lees verder

WorkPlace Inside #6: Michel Pan

WorkPlace Inside #6: Michel Pan

In deze zesde aflevering kijken we mee met Michel Pan. Hij vertelt hoe je met geduld van een steen een beeld maakt, maar ook verandering in een bedrijf in beweging zet.

Lees verder

WorkPlace Inside #5: Geerke Versteeg

WorkPlace Inside #5: Geerke Versteeg

Geerke Versteeg vertelt over haar passie voor dansen, hoe ze dit toepast in haar werk en de parallellen daarbij als CEO van PHI Factory en co-founder van The 2B Collective en de invloed van haar passie voor dansen.

Lees verder

WorkPlace Inside #4: Bas Braaksma

WorkPlace Inside #4: Bas Braaksma

In de vierde aflevering vertelt Bas Braaksma van Openr over zijn passie voor duiken. Hij trekt parallellen met de werkomgeving – samenwerking is van groot belang – en legt uit waarom duiken hybride is.

Lees verder

Workplace Inside #3: René Keijzer

Workplace Inside #3: René Keijzer

In de rubriek WorkPlace Inside vertellen SWP Experts over hun persoonlijke verhalen. Wat zijn hun drijfveren? Wat doen zij in hun vrije tijd? Welke gave ervaringen willen ze graag met jou delen? Deze aflevering vertelt René Keijzer over zijn passie voor koken en het belang van een goed georganiseerde keuken als werkomgeving. René zoekt naar parallellen binnen zijn werk als Hoofd Facilitair Management bij DCMR en de organisatie van zijn keuken.

Lees verder

WorkPlace Inside #2: Kees Rezelman

WorkPlace Inside #2: Kees Rezelman

In de nieuwe rubriek WorkPlace Inside delen we persoonlijke verhalen van onze SWP Experts. Wat zijn hun drijfveren? Wat doen zij in hun vrije tijd? Welke gave ervaringen willen ze graag met jou delen? In de tweede aflevering vertelt Kees Rezelman over zijn ervaringen als Herenboer en het intensieve traject om te komen tot een Herenboerderij. Kees zoekt naar parallellen binnen zijn werk als adviseur en projectmanager bij campusontwikkeling in het hoger onderwijs.

Lees verder

<span>WorkPlace Inside #1: Joris van Eijkeren</span>

WorkPlace Inside #1: Joris van Eijkeren

In de nieuwe rubriek WorkPlace Inside delen we persoonlijke verhalen van onze SWP Experts. Wat zijn hun drijfveren? Wat doen zij in hun vrije tijd? Welke gave ervaringen willen ze graag met jou delen? We trappen af met Joris van Eijkeren. Hij vertelt over zijn zeiltocht met vijf Heijmans-collega's op de Noordzee waarbij de zeilboot zijn tijdelijke werkomgeving was.

Lees verder

Terug naar boven