Jeroen Bekkers

Jeroen Bekkers

Experts SWP.

Functie:Directeur-grootaandeelhouder (DGA)
Organisatie:Moergestel BV
Telefoon:06-83149440

E-mailadres:
Website:

Jeroen Bekkers heeft als motto: 'If you can dream it, you can create it!' De charme van ondernemerschap is voor hem kansen zien, kansen benutten en het creëren van waarde voor jezelf als ondernemer en voor je klanten en hun omgeving. Zijn hedendaagse business is Moergestel BV en Cube2Live BV.

Bij Moergestel BV doet hij alles op het gebied van het samenstellen van producten in staal, RVS en aluminium. Met een groep vakbekwame, goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Moergestel BV is actief op het gebied van fijn metaal, maar ook op het gebied van constructie en containerbouw en ombouw. Met een eigen engineering afdeling denkt het bedrijf mee in praktische oplossingen voor opdrachtgevers.

In juni 2020 richtte hij Cube2Live BV op en is hij met zijn bedrijf exclusieve partner geworden van het Duitse Containerwerk GmbH. Cube2Live BV zet modulaire woningen in de markt met 20 en 40 FT HC containers. De woningproblematiek is giga in Nederland en Cube2Live BV speelt daarop in door woningen te creëren voor onder andere studenten, starters, sociale woningbouw, emigranten, arbeidsmigranten, asielzoekers, zorgwoningen, thuiswerkplekken, maar ook voor recreatiedoeleinden als vakantieparken. Daarnaast heeft Cube2Live BV zeer interessante opties voor investeerders, vastgoedbedrijven en beleggers.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven