Croonwolter&dros nieuwe partner Smart WorkPlace

Croonwolter&dros nieuwe partner Smart WorkPlace

Installatietechnische dienstverlener Croonwolter&dros is sinds kort partner van Smart WorkPlace. Aan Ralf Daggers, directeur Smart Buildings bij Croonwolter&dros, drie vragen over de reden om aan te sluiten.

Welke kansen/uitdagingen ziet Croonwolter&dros in de werkomgeving van de toekomst? 

“Wij focussen ons op drie gebieden: 1. Energie, comfort en technisch management – 2. Smart Workplace - 3. Data driven (smart) services. In die drie gebieden hebben wij een hele duidelijk missie: we willen medewerkers, well-being en gebouwefficiëntie in optimum brengen.” 

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

“Het gebouw en de nieuwe manieren van werken zorgen er voor dat medewerkers blijer en productiever werken en er dus waarde wordt gecreëerd. Dat zorgt er voor dat een smart building bijdraagt aan employee branding en de war on talent. We hebben dat in 3 fasen gegoten, en naargelang de ambitie, kan men doorgroeien volledig naar een vitaal gebouw. 

Fase 1 noemen we GRIP – op uw gebouw. We sturen hierbij op energiekosten, klimaatoptimalisatie en het organiseren van onderhoud. Fase 2 is SLIM – gebouw werkt voor u. Daarin gaat we een stap verder: we managen het energiesysteem, verlagen exploitatielasten, adaptief comfort, creëren voorspelbaar onderhoud en slimme hospitality services. En ten slotte is er fase 3: FIT – gebouw ademt met u mee. Dit is de fase waarin we het gebouw vitaal maken. Daarmee wordt het adaptief en zelflerend in al zijn facetten. Wellbeing, Hospitality, Duurzaamheid en Gebouwefficiency zijn in optimum, waardoor het gebouwportfolio courant en toekomstbestendig is.”

Waarom is een platform als Smart WorkPlace voor Croonwolter&dros een belangrijke factor om in te participeren?

“In het Smart WorkPlace platform kunnen we met zowel huurders als eigenaren sparren om onder andere hen te ondersteunen bij de visiebepaling rondom smart workplace en smart buildings. Daar is nog een wereld in te winnen", aldus Ralf Daggers, die ook Expert bij Smart WorkPlace is.

Croonwolter&dros nieuwe partner Smart WorkPlaceRalf Daggers

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven