Croonwolter&drosCroonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, is Croonwolter&dros een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. Croonwolter&dros heeft de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Vanuit het motto ‘Intelligentie door Technologie’ draagt Croonwolter&dros met intelligente technologische elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en automatiserings- en informatiseringsoplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten. Met deze intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficiënter en effectiever.

In de Utiliteitsbouw staat het creëren van een optimale omgeving voor de mens centraal. Door de inzet van sensortechnologie wordt data verzameld die bijdraagt aan het verbeteren van het binnenklimaat of bijvoorbeeld advies geeft over beschikbare ruimtes. Slimme gebouwen communiceren zo met hun eindgebruikers: de toekomst is hier. Door deze onderlinge connectiviteit is realtime monitoring mogelijk en wordt de ervaring van een smart building intuïtiever. Zo heeft de gebouwbeheerder inzicht in het optimaliseren van het gebouw en krijgt de medewerker door inzet van slimme technologie een comfortabele werkomgeving. 

Met een omzet van 550 miljoen en 3.000 medewerkers is Croonwolter&dros het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Croonwolter&dros is actief in de volgende markten: Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore en heeft vestigingen in heel Nederland.

Croonwolter&dros is onderdeel van TBI.

Bezoekadres: Marten Meesweg 25, 3068 AV Rotterdam Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven