28 november 2019: Duurzame gedragsverandering van kenniswerkers

28 november 2019: Duurzame gedragsverandering van kenniswerkers

Smart WorkPlace partner Healthy Workplace doet onderzoek naar gezond werken in een gezonde werkomgeving. De uitkomsten worden gepresenteerd op het symposium ‘Duurzame gedragsverandering van kenniswerkers’.

Het symposium vindt plaats op donderdagmiddag 28 november van 13.00 tot 17.30 uur in Nijmegen. Voor het thema is gekozen omdat Healthy Workplace, dat sinds 2017 praktijkgericht onderzoek doet naar gezond werken in een gezonde werkomgeving, keer op keer stuitte op het belang én de weerbarstigheid van gedragsverandering. In die gedragsverandering zit volgens Healthy Workplace de crux, als je wilt dat de werkomgeving gezond gedrag – blijvend – bevordert.

Tijdens het symposium worden de onderzoeksresultaten van Healthy Workplace gepresenteerd, zijn er lezingen van externe sprekers en kunnen deelnemers interactieve workshops volgen over gezond gedrag en werkomgeving. Het symposium is bedoeld voor Facility-, HR-professionals en andere geïnteresseerden in gezond gedrag en werkomgeving.

Een van de plenaire sprekers op het symposium is Sander Hermsen (Design & Behaviour Change). Hermsen is onderzoeker bij Hogeschool Utrecht en komt een lezing geven over hoe technologie gedrag van medewerkers kan veranderen.

Aanmelden voor het symposium kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 28 november 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven