Het customizen van hybride werken

Het customizen van hybride werken

Hoe maak je hybride werken op maat voor organisatie en individu? Daarover hield Smart WorkPlace partner Healthy Workplace onlangs een inspiratiesessie.

De bijeenkomst die hybride plaatsvond op locatie EQUANS te Roden startte met de visie van Pieter van der Laan en Bart van Roekel van organisatieadviesbureau YNNO op het customizen van hybride werken, inclusief een interessante praktijk casus van ProRail. Wat opviel was hun iteratieve en integrale benadering. Het werd hierbij duidelijk dat het op maat maken van hybride werken voor elke organisatie en individu een leerproces is en dat het belangrijk is om daar de tijd voor te nemen.
 
Om het waarom van gewenste transformaties rondom het hybride werken inzichtelijk te maken gingen de deelnemers vervolgens in kleinere groepen verder praten vanuit waarden. Elke dag stroomt LinkedIn, de mailbox en twitter vol met nieuwe informatie en inzichten rondom het hybride werken, maar hoe maken we daarin nu een keuze voor de eigen organisatie? Inzicht in kernwaarden kan daarbij helpen.
 
Iedere deelnemer koos daarom uit meerdere kernwaarden een aantal voor hem/haar belangrijke waarden en van daaruit werd vervolgens het gesprek gevoerd over hybride werken. Uiteindelijk werden een aantal stellingen geformuleerd, om verder over te discussiëren, bijvoorbeeld; “Als bedrijven niet investeren in vertrouwen & verbinding hebben ze geen toekomst.”

Op 8 december organiseert Healthy Workplace een tweede inspiratiesessie.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven