FMXXL trekt als FD Gazelle 2023 eindsprint richting het einde van het (jubileum)jaar

FMXXL trekt als FD Gazelle 2023 eindsprint richting het einde van het (jubileum)jaar

Op donderdag 23 november 2023 werden in het Theater Amsterdam de prestigieuze FD Gazellen 2023 door het Financiële Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Eén van de Gazellen werd in ontvangst genomen door Simon Huismans (DGA) en Willemijn Bergsma (Algemeen Directeur) van facilitair consultancybureau FMXXL. Deze erkenning benadrukt de buitengewone groei, innovatie en ondernemersgeest die FMXXL in de afgelopen jaren heeft getoond.

Jubileum

"Met deze award sluiten we ons 10-jarige jubileum jaar bijzonder feestelijk af. En trappen we het 11e levensjaar lekker af. Het is maar hoe je het bekijkt. Deze award is in ieder geval een kroon op ons werk en een bevestiging van onze visie, toewijding, strategische koers en de innovatieve aanpak die wij als bevlogen team hanteren," zegt Simon Huismans. "We zijn onwijs trots om erkend te worden als één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland en zien dit als een stimulans om onze groei en ontwikkeling voort te zetten. Want ambitieus zijn we zeker en ondernemerschap dat zit in onze cultuur."

Sinds haar oprichting heeft FMXXL zich onderscheiden door haar unieke benadering, heldere visie en strakke dienstverlening in het Facilitaire Speelveld. Samen met het team van ruim 20 Facilitair Consultants geeft FMXXL kleur en karkater aan facilitaire uitdagingen en vraagstukken op de agenda van morgen. Als facilitair supporter van werkgeluk gelooft het bedrijf in de kracht en waarde van een ‘werkgelukkige werkomgeving’ en wil ze duurzaam bijdragen een toekomstgericht facilitair management van haar opdrachtgevers.  In het 11-jarig bestaan heeft het bedrijf een indrukwekkende klantenbasis opgebouwd en is het een sterke speler geworden in de markt.

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn bedoeld om de meest dynamische bedrijven in het Nederlandse bedrijfsleven een podium te geven. Om in aanmerking te komen, moeten bedrijven over een periode van drie jaar een substantiële groei in omzet tonen, financieel gezond zijn en een positief bedrijfsresultaat hebben.

"Deze award is niet alleen een mijlpaal voor FMXXL, maar ook een inspiratiebron voor het hele team om te blijven innoveren, slimme oplossingen te bedenken en onze klanten de beste facilitaire dienstverlening te bieden. En voor mij persoonlijk een bevestiging om continue werk te blijven maken van het werkgeluk van onze mensen," voegt Willemijn Bergsma toe. FMXXL kijkt uit naar een voortzetting van haar succesvolle groeitraject en bedankt haar opdrachtgevers, samenwerkingspartners en mensen voor hun voortdurende steun en vertrouwen.

“Jullie laten ons oranje hart sneller kloppen, dank daarvoor,” sluit Simon af met een knipoog naar de opvallende oranje kleur van het FMXXL-logo.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven