Winning Workplace Award heeft thema 'Human Experience'

Winning Workplace Award heeft thema 'Human Experience'

Jones Lang LaSalle (JLL), Founding Partner van Smart WorkPlace, organiseert dit jaar voor de vierde keer de Winning Workplace Award

Eelco Hoet (Regional Director, Head of Corporate Solutions JLL Nederland) en Christina Cramer (Expert JLL) zijn trots op de Winning Workplace Award. Eelco Hoet: "Winning Workplaces spelen in op de groeiende vraag van organisaties naar hoogwaardige, efficiënte en flexibele werkomgevingen die de bedrijfsprocessen en de medewerkers van organisaties maximaal ondersteunen."

De Winning Workplace Award is een tweejaarlijkse vastgoedprijs die wordt uitgereikt aan de kantoorgebruiker die op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt voor werkplekken en werkplek strategieën. De drie finalisten VGZ, Plantronics en Enexis presenteren zich in korte videopresentaties.

De jury bestaat uit Jan-Willem Daniels (Atlassian), Remco van der Meije (JLL), Sandra van den Bos, Ellen Wiewel (Triodos), Iris Bakker, en Jeroen Traas en Mirjam Stender namens Dimence, de winnaar van de vorige editie. De winnaar wordt op 16 november bekend gemaakt.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven