JLL en HEYDAY bundelen krachten met werkplekreservering-app

JLL en HEYDAY bundelen krachten met werkplekreservering-app

Met de iBASX-app van HEYDAY Facility Management laat Smart WorkPlace partner JLL gebruikers weer op veilige wijze terugkeren naar kantoor.

Nu bedrijven geleidelijk weer hun deuren openen, staat de terugkeer naar kantoor en hiermee ook het gebruik van de werkomgeving bij veel organisaties hoog op de agenda. In deze tijd kan slimme technologie helpen bij het realiseren van een veilige werkomgeving en dus het beschermen van medewerkers. Met de app iBASX van HEYDAY Facility Management laat JLL gebruikers weer op veilige wijze terugkeren naar kantoor.

De iBASX-app garandeert gebruikers — op basis van een werkplekreservering — een veilige werkplek en houdt bovendien de bezettingsgraad in het kantoorpand onder de gestelde norm. Wanneer een organisatie ervoor kiest om sensoren te plaatsen, kan het werkplekconcept bovendien real-time gemonitord en bijgestuurd worden.

Owen Zachariasse, expert bij Smart WorkPlace en Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL: “Om de toestroom van werknemers naar een Covid-19 proof kantoor in goede banen te leiden, is een slimme reserveringsapp van cruciaal belang. Maar ook om bij een eventuele besmetting inzichtelijk te hebben wie zich wanneer en in welke ruimte bevond. Wij zijn erg blij om samen met HEYDAY deze app aan ons portfolio diensten toe te kunnen voegen, omdat we hiermee een enorme meerwaarde kunnen bieden voor de gebruikers die wij adviseren.”

Wisse Stenchlak, Directeur Real Estate Services & Development bij HEYDAY: “Juist in deze tijd is het meer dan ooit belangrijk om – ook buiten ons eigen domein – de samenwerking op te zoeken en elkaar te versterken om een gezamenlijk doel te bereiken: het zo goed én veilig mogelijk faciliteren van Nederlandse werknemers in kantoren. Door onze tech-innovatiekracht te bundelen met het netwerk en de expertise van JLL kunnen we nog meer impact maken. Een mooi voorbeeld van Winning Together!”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook
Logo JLL

JLL

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven