Gratis fysiotherapie voor alle medewerkers

Gratis fysiotherapie voor alle medewerkers

ISS Facility Services, Founding partner van SWP, werkt vanaf 1 oktober samen met HC Health op het gebied van fysiotherapie. Alle 6.500 medewerkers van ISS kunnen gratis gebruikmaken van de diensten van HelloFysio.

Deze dienstverlening wordt aangeboden om fysieke klachten tegen te gaan die kunnen optreden door fysieke werkzaamheden, repeterende handelingen of een verkeerde werkhouding.

HC Health lanceerde HelloFysio op 1 januari 2010 en was daarmee de eerste in Nederland om fysiotherapie in e-health-vorm aan te bieden. Na de introductie in de bedrijvenmarkt bleek al snel dat online fysiotherapie werkt en dat patiënten erg enthousiast zijn. Medewerkers kunnen op een laagdrempelige manier gebruik maken van de diensten van HelloFysio en contact leggen met gediplomeerde fysiotherapeuten. Na een intakegesprek krijgt een medewerker advies, oefeningen, tips en trucs die ervoor zorgen dat klachten verminderen en minder snel uitlopen op verzuim. Medewerkers krijgen een persoonlijk online behandelplan met video-oefeningen, tips en oefeningen.

Caroline van Nieuwkerk, Directeur People & Culture ISS Facility Services:

“Wij zijn ervan overtuigd dat gezonde en gelukkige mensen beter inzetbaar zijn en dat de dienstverlening van HelloFysio een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het verminderen van ons ziekteverzuim. Wij zochten een oplossing op de langere termijn, zowel preventief als curatief. We willen met deze inzet de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers nog verder verbeteren. We willen dit als serviceorganisatie graag faciliteren, terwijl medewerkers tegelijkertijd ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen”.

HelloFysio: 

“Wij geloven in een nieuwe vorm van fysiotherapie die doelmatig is en goed aansluit bij een tijd van digitalisering, waarbij zelfmanagement steeds belangrijker wordt. De stepped care-methodiek van HelloFysio sluit hier optimaal bij aan. Medewerkers kunnen zelf 24/7 informatie vinden over hun klacht en als het nodig is contact opnemen met een van onze fysiotherapeuten, waarbij ze gegarandeerd binnen 4 uur geholpen worden. De vergrijzing, en de daarmee gepaard gaande toename van fysieke klachten op het werk, maakt dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar een landelijke oplossing bij fysieke klachten. Wij zijn zeer verheugd dat ISS zich aansluit bij deze groeiende groep bedrijven en wij kijken met veel plezier uit naar de samenwerking.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven