Frame Awards voor beste co-working space naar NeueHouse Hollywood

Frame Awards voor beste co-working space naar NeueHouse Hollywood

De prestigieuze prijs voor interieurs, Frame Awards, zijn vorige week uitgereikt. Winnaar in de categorie Co-working Space is NeueHouse Hollywood. Het publiek koos voor Collabor8.

Vier internationale projecten waren genomineerd in deze categorie. Naast de winnaar volgens de jury NeueHouse Hollywood waren ook Spring Place, WeWork Weihai Lu, RDC-S111 en Collabor8. Die laatste co-working ruimte werd door het publiek als winnaar gekozen.

NeueHouse

In NeueHouse wordt de traditionele werkruimte uitgedaagd. Bibliotheektafels worden gemeenschappelijke werk- en eettafels, een directiekamer wordt ook een privé-eetzaal, de Spaanse trap; een alternatieve werkruimte en een amfitheater voor programmeren. De studio's en bureaus bereiken ook flexibiliteit waar verplaatsbare studiomuren de transformatie van een studio voor 4 naar een studio voor 10 mogelijk maken.

Frame Awards voor beste co-working space naar NeueHouse Hollywood

Foto: Emily Andrews

Op het werk gerichte en functionele architectuur en interieurontwerp bieden passende zit- en tafelhoogten voor laptops en sociale bedrijfsomgevingen. Naadloze technologie en interne technische ondersteuning verbeteren ook de efficiëntie op de werkdag door de eenvoudige integratie van gebruiksvriendelijke video- en audioconferentieapparatuur.

Collabor8

Dat Collabor8 het bij het publiek goed doet, is niet verwonderlijk. Want ook bij de werknemers op de Otto Campus in Hamburg is het concept zeer goed ontvangen. De ruimte wordt gebruikt door alle leeftijds- en statusgroepen. Het biedt verschillende soorten werkomgevingen, is dus zeer veelzijdig en flexibel. Het is ook een populaire ruimte voor fotoshoots en op socialemediakanalen.

De cowerkruimte - door PLY atelier ontworpen – betreft een open ruimte van 1700 m2. Op de achtste verdieping van een voormalig opslaggebouw is de ruimte omgevormd tot een samenwerkingswerkruimte met meerdere doeleinden voor open en creatieve omgevingen.

Frame Awards voor beste co-working space naar NeueHouse Hollywood

Foto: Julia Maria Max

Op het gebied van duurzaamheid en kosten is er gewerkt met voorraadmeubilair uit de kelder van Otto, die gerestaureerd en geïntegreerd is in het concept (zoals de vergaderfauteuils en de in hoogte verstelbare tafels in de bibliotheek).

Het slimme gebruik van akoestisch effectieve materialen in het bovenste deel van de cassetteplafonds, in de ingebouwde meubels of als wandbekleding creëerde een intieme en zeer productieve atmosfeer, hoewel de ruimte van 1700 m² geen muren heeft om geluid af te schermen.

Bron: Frame Awards

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven