Vierde editie van Smart WorkPlace heeft als thema Happy Workplace

Vierde editie van Smart WorkPlace heeft als thema Happy Workplace

Smart WorkPlace editie 4 is uit! Daarbij is er een duidelijke boodschap: het is goed als een smart workplace ook een happy workplace is.

Want, zo stellen de deelnemers aan een Round Table over Health & Happiness in SWP 4, “organisaties zijn verantwoordelijk voor health, maar zouden gek zijn als ze niet ook zouden investeren in happiness van medewerkers”. Zowel de aanbieders als de eindgebruikers zaten bij deze door SWP georganiseerde Round Table aan tafel en beide partijen vonden dat bij zulke investeringen gekeken moet worden naar de opbrengsten in plaats van naar de kosten.

In het openingsinterview van SWP 4 hebben ook Sheri Morin, general manager van Roche, en Isabelle Sandbergen, director human resources van Roche Nederland, een duidelijke boodschap. Hun organisatie schakelde onlangs over naar agile working omdat Roche het ziet als tool naar gepersonaliseerde gezondheidszorg. Volgens Morin en Sandbergen draait het daarbij om ‘to facilitate smart minds coming together’.

SWP 4 bevat ook drie interviews met workplace managers. En dat is geen toeval want steeds meer organisaties zien in dat zij de linking pin kunnen zijn om uiteenlopende divisies binnen een organisatie aan elkaar te knopen. Karin Janssen, directeur operations facilities, procurement & HR services bij Rabobank, ziet daarom – zo stelt ze in haar column – een functie van workplace manager naast die van facility manager en HR manager ontstaan. Daarbij zal de workplace volgens haar altijd een resultante zijn van de experience. Ze doet daarom een call to action: zorg voor een goede opleiding workplace experience management.

Natuurlijk bevat SWP 4 nog veel meer interessante artikelen. Wilt u daarom een exemplaar bestellen? Stuur dan een mail naar info@smartwp.nl. U krijgt het exemplaar dan toegestuurd.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven