Humble Tech wil slimme, duurzame en gezonde toekomstbestendige gebouwen

Humble Tech wil slimme, duurzame en gezonde toekomstbestendige gebouwen

Een jaar geleden nam Smart WorkPlace partner HumbleBuildings het Raadgevend ingenieursbureau Dijkoraad over. Nu is het tijd voor een volgende stap: Dijkoraad heet voortaan Humble Tech.

HumbleBuildings is een totaal vastgoedadviesbureau, bestaande uit diverse bedrijven met een gelijke missie: het creëren en bouwen van een omgeving waarin gebouwen gezond, duurzaam en efficiënt zijn en daarbij tegelijkertijd respect hebben voor ieder mens dat zich in die omgeving beweegt, inclusief zijn of haar kwetsbaarheid.

Binnen HumbleBuildings wil Humble Tech zich profileren als hét totaal installatieadviesbureau voor smart buildings in Nederland. Volgens Humble Tech staat installatietechniek in de gebouwde omgeving aan het begin van een smart buildings innovatiegolf. De een denkt aan nieuwe materialen, energie-efficiency, kostenbesparingen. De ander bedoelt een groen imago. Maar wat betekent het voor de organisaties en de medewerkers? En wat betekent het voor de werkomgeving? Want ook op de werkomgeving zal de smart buildings innovatiegolf een grote impact hebben.

Met het toevoegen van smart buildings gaat Humble Tech verder dan ontwerp en advies. Humble Tech adviseert én acteert. Het bedrijf ziet smart buildings als gebouwen die zich kenmerken door optimaal energiegebruik en het hoogst haalbare comfort bij de werkomgeving van de eindgebruikers. Het toepassen van smart building technologie ondersteunt organisaties bovendien bij investeringsbeslissingen tijdens het beheren, kopen en verkopen van onroerend goed.

Samen met de opdrachtgevers realiseert Humble Tech toekomstbestendige gebouwen die slim, duurzaam en gezond zijn. Daarbij staat het bedrijf niet alleen voor het ontwerp en engineering, maar laat het ook zien dat een gebouw volgens de ontwerpspecificaties presteert. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven