Smart WorkPlace brengt E-zine over digitalisering uit

Smart WorkPlace brengt E-zine over digitalisering uit

Op 27 maart verscheen na vier printnummers nu ook de eerste E-zine van Smart WorkPlace. Dit E-zine heeft als thema ‘Digitalisering’ en bevat o.a. bijdragen van Smart WorkPlace partners Croonwolter&dros en Twynstra Gudde. 

De E-zine bevat onder andere een verslag van de Round Table ‘Van FMIS naar FMBIM’ bij het Smart WorkPlace partner Van Gogh Museum, en bijdragen van Smart WorkPlace partners Croonwolter&dros en Twynstra Gudde over respectievelijk het inzetten van gebouwdata voor het comfort van gebruikers en over het sturen in een zee van vastgoeddata.

De E-Zine is een volgende stap voor het kennisplatform Smart WorkPlace dat in oktober 2017 startte met het dagelijks online plaatsen van nieuwsberichten op www.smartwp.nl. In december 2017 volgde het geprinte magazine, waarvan begin maart de vierde editie verscheen.

De E-Zine bevat naast bovengenoemde artikelen ondere andere ook artikelen over de mogelijkheden van Digital Twins voor het realiseren van een gezonde werkomgeving en over de rol van ‘lerende robots’ bij het mooier maken van de werkomgeving. Klik hier voor de volledige inhoud.

Wilt u de volgende keer automatisch de E-zine ontvangen? Vul dan het inschrijfformulier in bij ‘Start’.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven