10 september 2019: Welke rol speelt corporate real estate bij zakelijk succes?

10 september 2019: Welke rol speelt corporate real estate bij zakelijk succes?

sep12

Welke rol speelt corporate real estate bij ervaringen die zakelijk succes mogelijk maken? Dat is een van de vragen die centraal staat op de Corenet Global Summit, van 10 tot en met 12 september in Amsterdam.

Het motto dit jaar is ‘Experience Matters. It’s not just business. It’s personal.’. Het wordt uitgewerkt in 50 sessies tijdens het driedaagse evenement, waarbij CRE-professionals uit de hele wereld elkaar ontmoeten.

De openingstoespraak op 11 september is van management-denker Fons Trompenaars, die in 2017 werd opgenomen in de Thinkers50 Hall of Fame. Hij ziet verschil in ervaring als duidelijke weg naar creatieve oplossingen.

Daarna komt er een keur aan ‘Learning Experiences’. Op de site zijn per sessie een summary en de key takeaways te vinden. Onderwerpen zijn ondermeer: smart buildings, de Internet of Experiences, Workplace Management 2.0, data-explosie en de AI-revolutie, de rol van smart technology bij het verbeteren van de medewerkerservaring, WELL design, neurodiversiteit en workplace inclusiviteit en de lessen uit de Activity Based Workplace.

De afsluiting wordt op 12 september verzorgd door Rainer Hersch, vermaard als dirigent en als stand-up comedian. Hij zal leiding geven aan een orkest van acht man en daarbij ingaan op het belang van eenheid, vertrouwen, samenwerking en teamwork.

Inschrijven voor het event kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

dinsdag 10 september 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven