Kostenflyer TwynstraGudde geeft inzicht in kostengetallen bouw

Kostenflyer TwynstraGudde geeft inzicht in kostengetallen bouw

Wat kost een kantoorpand of ziekenhuis? Wanneer doe je aan duurzaamheid en tegen welke investering? Wat zijn je jaarlijkse facilitaire kosten? De kostenflyer van Smart WorkPlace partner TwynstraGudde helpt je op weg.

Met de gratis nieuwe kostenflyer biedt TwynstraGudde je direct inzicht in allerlei kostenkengetallen. Zoals kengetallen voor investeringskosten (NEN 2699) voor het casco en inbouwpakket van kantoorgebouwen, ziekenhuisomgevingen en parkeervoorzieningen. En inzicht in kosten voor transformatie van kantoren naar nieuwe functies. Ook geeft de flyer inzicht in kosten om je kantoor naar label C of A te renoveren en actuele kengetallen voor de huisvestings- en organisatie gebonden facilitaire kosten (op basis van NEN EN-15221) van kantoorgebouwen en ziekenhuizen.

De kostenflyer biedt echter nog veel meer. Zoals de verwachting van Twynstra Gudde van de marktontwikkeling in de bouw: deze zal nog even doorzetten. De kostenflyer legt uit waarom en geeft ook vier type maatregelen om om te gaan met prijsstijgingen in projecten: Vermijden, Verminderen, Overdragen en Accepteren. De kostenflyer biedt tenslotte ook een overzichtelijke tijdlijn over duurzaamheid en een indicatie van meerkosten voor investeren in duurzaamheid.

Bestel de kostenflyer hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven