27 november 2019: Workplace Management verandert de vastgoedbranche

27 november 2019: Workplace Management verandert de vastgoedbranche

De functie van gebouwen verandert in een rap tempo. Welke invloed heeft de professie van de workplace manager daarbij? Onder meer daarover gaat het event Smart WorkPlace dat RICS International organiseert in Spaces Amstel.

Aanleiding voor de bijeenkomst op 27 november van 15.00 tot 18.00 in Amsterdam is dat de functie van gebouwen snel aan het veranderen is. Technologische innovaties en andere manieren van werken hebben grote invloed op de inrichting en het gebruik van een gebouw. Gebouwen moeten leefbare omgevingen zijn waar ook wordt gewerkt en waar mensen en organisaties hun ambities kunnen waarmaken. De snel opkomende professie van Workplace Managers heeft grote invloed op het leven en werken in gebouwen.

Tijdens deze middag, waar Smart WorkPlace-directeur Wim Kooyman optreedt als moderator, en waar specialisten hun kennis en ervaringen met innovaties in de markt delen, wordt gezocht naar antwoorden op vragen als:

  • Waarom is het voor de Real Estate Manager van de toekomst onontbeerlijk om samen te werken met een HR-manager, een ICT-manager en een Facility Manager?
  • Welke kennis van de veranderende werkomgeving is onontbeerlijk om de vraag van de klant te begrijpen?

Sprekers op deze bijeenkomst zijn:

Aanmelden voor het event kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 27 november 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven