Kunstzinnige kerstpakketten

Kunstzinnige kerstpakketten

Wilt u uw medewerkers dit jaar eens een eigenzinnig en origineel kerstpakket geven? Laat u inspireren door de webshop van Smart WorkPlace partner Van Gogh Museum. Om u op weg te helpen maakten ze een voorselectie.

In de voorselectie vindt u een keur aan uiteenlopende producten, van mokken, dienbladen en brillenkokers tot prachtige porseleinen vazen, skaterooms en Samsonite-koffers. Geschikt voor elke smaak, prijs en gelegenheid. Wilt u ook uw internationale partner eens verrassen met een echt Nederlands kado? Ook dat kan, want de producten worden wereldwijd verzonden.

Enkele medewerkers van het Van Gogh Museum hebben ook een eigen favoriet gekozen. Zo gaat redacteur Suzanne Krom voor de beeldroman van Barbara Stok: “Van alle boeken over Vincent van Gogh is dit mijn favoriet. In deze kleurrijke beeldroman weet Barbara Stok op indringende wijze een portret te schetsen van een toegewijde kunstenaar, vol hartstocht voor zijn vak.” Projectmedewerker Roos Hoeben is gecharmeerd van de armband met turquoise blaadjes: “De simpele ontwerpen van Ellen Beekmans met kleur- en vormreferenties naar de Amandelbloesem zijn erg goed draagbaar bij allerlei outfits en geweldig te combineren met andere sieraden. Niet alleen een leuk cadeau voor een ander, maar ook voor jezelf!” Kay Bartelink, Salesmanager Licenties, gaat voor de skateboards, die bedoeld zijn als wanddecoratie: “Ik word er heel blij van om te zien dat de kunst van Vincent van Gogh nog altijd veel mensen van alle leeftijden inspireert. Bijvoorbeeld in deze samenwerking, waarbij iets moderns als een skateboard samengaat met Van Goghs meesterwerken. Een absolute eyecatcher in elk interieur.”

Fotocredit:  IXXI | Van Gogh Museumshop.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven