Vierde E-zine Smart WorkPlace gaat over Return on WorkPlace  

Vierde E-zine Smart WorkPlace gaat over Return on WorkPlace  

Na E-zines over digitalisering (maart 2019), community (juli 2019) en gezondheid (oktober 2019) verschijnt nu het vierde E-zine van Smart WorkPlace. Het thema is deze keer Return on WorkPlace.  

En dat is niet toevallig hetzelfde thema als van WorkPlace Day 2020, dat op 13 februari plaatsvond bij Wicked Grounds. Meer en meer staan publicaties, discussies en presentaties van deskundigen in het teken van kwaliteit van leven en gaan over gezondheid van mensen. De werkomgeving is voor een belangrijk deel bepalend voor het welzijn en de gezondheid van mensen. En de noodzaak om aandacht te geven aan deze onderwerpen is noodzakelijk want met 16 procent is burn-out momenteel de meest voorkomende ziekte die gerelateerd is aan de werkomgeving.

De E-zine bevat een verslag van WorkPlace Day 2020 en van de Round Table, die Smart WorkPlace onlangs organiseerde over de Quality of WorkLife. Daarnaast wijst hoogleraar Pascale Peters op de gevaren van de huidige werkprocessen die volgens haar alleen maar tot meer burn-out klachten leiden. Jan Gerard Hoendervanger van onderzoeksinstituut Healthy Workplace en architecte Stephanie Akkaoudi Hughes houden een pleidooi voor meer interactie in de werkomgeving omdat dit het welzijn en geluk van medewerkers bevordert.

E-zine 4 Return on WorkPlace kunt u hier downloaden.

Wilt u de vorige drie E-zines teruglezen? Dat kan via onderstaande links.

Eind april verschijnt magazine #6 van Smart WorkPlace. De eerder verschenen edities kunt u nog eens doorbladeren via onderstaande links.

Magazine 1

Magazine 2

Magazine 3

Magazine 4

Magazine 5

Wilt u voortaan altijd het E-zine ontvangen? Schrijf u dan hier in. U ontvangt in de toekomst dan ook automatisch de nieuwsbrief.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven