31 augustus 2020: Webinar over onder druk presteren tijdens COVID-19

31 augustus 2020: Webinar over onder druk presteren tijdens COVID-19

Hoe blijven we onder druk presteren tijdens deze wereldwijde pandemie? Daarover verzorgen Smart WorkPlace partners Royal HaskoningDHV en AT Osborne op 31 augustus het NextGen webinar ‘Performing under Pressure’.

Het behalen van vooraf vastgestelde prestaties binnen projecten, maar ook binnen je eigen carrière, is bij veel professionals onder druk komen te staan. Welke nieuwe uitdagingen brengt het coronavirus? Zijn de vooraf vastgestelde prestatienormen nog steeds haalbaar? Of zijn ze transformeerbaar tot nieuwe gedragen doelstellingen die wel hanteerbaar zijn? Hoe ga je om met de kansen en risico’s die zich voordoen? En, wat betekent dit voor jou als young professional?

Het NextGen webinar, dat duurt van 16.00 tot 17.00 uur, is een initiatief van IAM Nederland, de Nederlandse afdeling van het Institute of Asset Management. Het is bestemd voor iedere young professional in assetmanagement die zich wil ontwikkelen, verbinden en verbreden op het gebied van assetmanagement in Nederland. Het wordt gegeven door Ron van Empel, Senior consultant Asset- en Maintenance Management bij Royal HaskoningDHV, en Gerben Hofmeijer, adviseur en trekker van de afdeling duurzame ontwikkelingen bij AT Osborne.  

Wie in gesprek wil met andere young professionals, kan zich aanmelden via deze link.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

maandag 31 augustus 2020permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven