21 september 2020: Derde Week van het Werkgeluk

21 september 2020: Derde Week van het Werkgeluk

sep27

Van 21 tot 27 september vindt de derde Week van het Werkgeluk plaats. Het is een initiatief van Happy Office, dat als missie heeft organisaties en mensen te helpen floreren en betrokkenheid van medewerkers te vergroten.

De Week van het Werkgeluk is door Happy Office in het leven geroepen omdat er in Nederland nog een groot verschil is hoe gelukkig we ons voelen op het werk en in de rest van ons leven. Ons werk scoort beduidend lager. Dat is jammer, aldus Happy Office: “We brengen veel tijd door op ons werk. Als we daar gelukkig zijn heeft dat ook veel effect op de rest van ons leven. En ook voor organisaties is werkgeluk relevant. Gelukkige medewerkers zijn gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever. Je zou toch wel gek zijn als je er niets aan deed, zou je denken.”

De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden aan elkaar te verbinden. Om met elkaar in gesprek te gaan over hoe gelukkig zijn op je werk de normaalste zaak van de wereld kan zijn. Happy Office wil dat gezamenlijk optrekken om werkgeluk overal op de agenda te zetten en het sturen erop normaal te maken. Ieder op zijn eigen manier. Happy Office organiseert daarom geen groots landelijk congres, maar nodigt partijen uit om zelf kleinschalige evenementen door het hele land op te zetten.

Happy Office heeft ook een Werkgeluk Manifest opgesteld. Ondertekenen kan hier.

Smart WorkPlace organiseerde een Round Table over Health & Happiness. Een verslag daarvan leest u in het magazine Smart WorkPlace 4, dat als Happy WorkPlace als thema had. SWP #4 is hier te downloaden. Wilt u ook toekomstige digitale uitgaven van Smart WorkPlace ontvangen? Click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

maandag 21 september 2020permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven