Fijne werkomgeving door Office2Flow

Mensen en organisaties functioneren het best in een werkomgeving die een gebalanceerde fysieke, digitale en sociale opzet heeft. Daarom ontwikkelde Smart WorkPlace partner HEVO Office2Flow.

In een werkomgeving met een gebalanceerde fysieke, digitale en sociale opzet wordt zowel thuiswerken als op kantoor samenwerken goed gefaciliteerd en heeft het samenwerken en elkaar ontmoeten op kantoor echt meerwaarde. Bovendien roept zo'n werkomgeving het ‘clubgevoel’ op. De beste ideeën ontstaan namelijk in interactie met elkaar. Een doordacht werkplekconcept is essentieel om de veranderingsprocessen in je organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Daarom heeft HEVO Office2Flow ontwikkeld.

Het binnenklimaat heeft invloed op werk- en leerprestaties. Het continu meten van het werk-, leer- en leefklimaat geeft belangrijke inzichten. Hoe snel loopt de CO2 op in de vergaderruimte of het klaslokaal? En hoe ga ik straks de wintermaanden in?
Iotta levert sensortechnologie die het binnenklimaat 24/7 meet en direct waarschuwt als iets niet in orde is. Deze technologie is geïmplementeerd op het kantoor van HEVO en de ervaringen zijn zeer positief.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven