22 oktober 2020: Reboarding naar de gezonde werkomgeving

22 oktober 2020: Reboarding naar de gezonde werkomgeving

Hoe creëer je tijdens en na de coronacrisis een gezonde werkplek? Daarover organiseren Smart WorkPlace en Smart WorkPlace partner Spacewell op 22 oktober het webinar ‘Reboarding naar de gezonde werkomgeving’.

Het is een topprioriteit om tijdens en ná de coronacrisis een gezonde werkplek te creëren. Een werkomgeving moet daarbij ook efficiënt en duurzaam worden ingericht. Aspecten als bezettingsgraden van werkplekken en luchtkwaliteit zijn dan onder andere van belang voor het welzijn van de medewerkers. Hoe kunnen data beter worden verzameld en leiden tot bruikbare inzichten? Welke nieuwe IoT-technologieën kunnen dan het beste worden gebruikt?

Het antwoord op deze vragen komt aan de orde tijdens het webinar ‘Reboarding naar de gezonde werkomgeving’, waarbij Smart WorkPlace directeur Wietse Walinga als dagvoorzitter zal optreden.

De eerste bijdrage is van Rob van Gemert. Hij gaat het hebben over ‘Data-gedreven technologieën creëren totaaloplossing voor gezonde werkomgeving’. Vervolgens neemt Asaël Akkerman van Cushman & Wakefield het stokje over met ‘De creatie van een slimme werkomgeving’. Als derde komt een andere Smart WorkPlace partner, Schneider Electric, aan het woord. In een duopresentatie hebben Hans Smid en Thijs Wichers het over ‘Technologie voor een gezond en duurzaam gebouw’.

Het webinar op donderdag 22 oktober duurt van 15.00 tot 16.30 uur. Inschrijven voor het webinar kan hier.

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 22 oktober 2020permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven