Verduurzamen met gamified leren

Verduurzamen met gamified leren

Zoveel mogelijk mensen activeren om duurzaam te doen. Daarvoor ontwikkelde difr. een leer- en activatieplatform om veranderen spelenderwijs mogelijk te maken.

Het bedrijf is een samenvoeging van OneFuturePlay en PHI Accelerator. Het beschikt over een database met meer dan 1000 vragen over duurzaamheid, standaard kennisgames en complete leerprogramma’s. Deze standaard content kan ook als basis dienen voor een game, een serie van games of een programma dat aangepast wordt op de doelstellingen en projecten van een specifieke organisatie. Ook is het mogelijk om een geheel op maat programma te ontwikkelen.

Omdat het bedrijf vindt dat het steeds belangrijker wordt om de effecten van onze inspanningen om te verduurzamen te kunnen meten, biedt het een breed scala aan opties om resultaten en effecten te meten zoals heatmaps. Vooral de combinatie van data, visualisaties van leerresultaten en uitgevoerde acties geeft volgens het bedrijf handvatten om grote stappen voorwaarts te maken. Voor meer informatie: www.difr.today.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven