Marc Hopman maakt overstap naar Turner & Townsend

Marc Hopman maakt overstap naar Turner & Townsend

Marc Hopman is als Director Real Estate toegetreden tot de directie van Turner & Townsend. Voor zijn indiensttreding vervulde hij de functie Revitalisatie Directeur bij Smart WorkPlace partner Croonwolter&dros. 

Hopman is al zo’n 20 jaar actief in verschillende rollen binnen de vastgoedbranche en heeft een achtergrond in vastgoedontwikkeling, assetmanagement, consultancy, financieel management en projectmanagement. Voor zijn indiensttreding vervulde hij de functie Revitalisatie Directeur bij Croonwolter&dros en was binnen deze functie verantwoordelijk voor het verduurzamen, slimmer en gezonder maken van vastgoed en de daarbij behorende contractvormen en businesscases.

In zijn nieuwe rol zal hij zich voornamelijk richten op de groei van de Turner & Townsends dienstverlening binnen de vastgoedsector en het versterken van de advies, projectmanagement en kostmanagement proposities in de Nederlandse markt. “Wij zijn erg blij met de komst van Marc!” zegt Luke Bartolo, Managing Director Turner & Townsend Nederland. “De benoeming van Marc is een belangrijke stap in onze inspanningen om ons directieteam met lokale vastgoedexpertise en marktkennis te verbreden.”

Turner & Townsend

Turner & Townsend is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in programma-, project- en kostenmanagement en levert deze adviesdiensten in de vastgoed, infrastructuur en energie sectoren.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven