Beyond Eyes als totaaloplossing voor slim gebouwbeheer

Een gezonde comfortabele en duurzame werkomgeving mogelijk maken. Met dat doel lanceren Smart WorkPlace partner Heijmans en CSU Beyond Eyes, een totaaloplossing voor slim gebouwbeheer.

De toekomst van werken verandert structureel. Gebouwen worden meer ingericht volgens het principe ‘activity based working’, waarbij gekeken wordt naar de activiteit die in het gebouw plaatsvindt. Marc de Vreede, directievoorzitter Heijmans Bouw & Techniek, legt uit dat Beyond Eyes is ontstaan vanuit het grotere geloof dat duurzame gebouwen bijdragen aan een gezondere wereld en zorg dragen voor het welzijn van de mensen die er verblijven. “Nu veel gebouwen tijdelijk niet of minimaal bezet zijn, is het moment daar om te investeren in oplossingen die bijdragen aan een veilige en gezonde omgeving. Het gebruik van gebouwen staat in directe verbinding met het technische beheer daarvan. De waardevolle inzichten die we met dit platform verkrijgen, leidt tot een efficiënter en duurzamer gebouwmanagement. We verwachten in de toekomst het platform verder uit te breiden om ook met andere dienstverleners te bouwen aan een gezonde omgeving voor iedereen.”

De diensten

Beyond Eyes omvat momenteel vijf diensten:

  • BE Equipped: een veilige en goed ingerichte (werk)omgeving passend bij de activiteiten en het gebruik van het pand, zodat er efficiënter en effectiever gewerkt kan worden.
  • BE Vital: een gezond gebouw met comfortabel klimaat dat bijdraagt aan de vitaliteit van de gebruikers. Dit zorgt voor een lager verzuim en een hogere tevredenheid.
  • BE Clean: makkelijker, sneller en duurzamer schoonmaken op basis van daadwerkelijk gebruik zodat gebruikers een hygiënisch, veilig en fijn gevoel ervaren.
  • BE Energized: duurzaam en verantwoord met energie omgaan door actief energiemanagement en het realiseren van energiebesparingen.
  • BE Safe: sturen op slim gebouwbeheer, veilige inrichting en daadwerkelijk gebruik. Zowel bezetting, benutting, hygiëne en binnenklimaat in één oplossing.

De diensten lenen zich voor elk type gebouw, zoals kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions en andere instellingen. De technologie en diensten van Beyond Eyes geven inzicht in gebruik en prestaties en verbeteren en te ontzorgen. Beyond Eyes heeft de ambitie om in de toekomst verder uit te breiden met andere diensten. Nieuwe partners kunnen gemakkelijk gebruik maken van de technologie.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven