Duurzaamheid in maart centraal thema bij Smart WorkPlace

Duurzaamheid in maart centraal thema bij Smart WorkPlace

Duurzaamheid is een thema dat steeds hoger op de politieke agenda komt waarmee een organisatie op diverse manieren mee te maken krijgt. Daarom is duurzaamheid in maart het centrale thema bij Smart WorkPlace.

De range van zaken die te maken hebben met duurzaamheid is bovendien veelomvattend. Van energietransitie tot het terugdringen van CO2-uitstoot en van circulariteit tot sociale duurzaamheid. Veel van die duurzaamheidsdoelstellingen komen ook terug in de zeventien Sustainable Development Goals van de VN.

In Nederland is er daarnaast het Klimaatakkoord, dat op 28 juni 2020 werd gepresenteerd en dat meer dan 600 afspraken bevat om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan. Het Klimaatakkoord bevat ook een passage over de afspraken voor de Gebouwde Omgeving.

Voor Smart WorkPlace meer dan genoeg redenen om in maart duurzaamheid als centraal thema te nemen.  Mocht u interessante en inspirerende initiatieven op het gebied van duurzaamheid hebben, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl

Wilt u weten de overige thema’s voor 2021 zijn? Click hier voor een overzicht. 

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven