Starten met organiseren van de gezonde werkomgeving

Starten met organiseren van de gezonde werkomgeving

Hoe start je met het organiseren van de gezonde werkomgeving? Daarover geven Vincent Schenkels (The Enablers) en Melissa Jongerius (draaijer+partners) op 22 april een workshop tijdens het Verbindingsfestival.

De wereld verandert in snel tempo: duidelijk is dat de coronacrisis van grote invloed is op de manier waarop we, ook in de toekomst, met elkaar samenwerken. Ondertussen woedt de war for talent door. Bij veel organisaties speelt daarom de vraag hoe vaak, hoeveel en wanneer medewerkers straks op kantoor zullen zijn, maar vooral: hoe medewerkers verbonden blijven met de organisatie en hoe ze gezond kunnen werken, zowel thuis als op kantoor. Het welzijn van medewerkers komt steeds meer voorop te staan.

Maar hoe zorgt u er nou voor dat uw bedrijf een ‘great company to be part of’ wordt, is en blijft? En hoe start u met het organiseren van de gezonde werkomgeving?

Vanuit een strategisch perspectief nemen Vincent Schenkels, oprichter/eigenaar van The Enablers en Melissa Jongerius, adviseur huisvesting en gezonde werkomgevingen bij draaijer+partners u mee welke stappen te zetten naar een gezonde werkomgeving, waarin medewerkers zich goed voelen en in staat worden gesteld het beste uit zichzelf te halen: een werkomgeving waar zij energie van krijgen. Schenkels en Jongerius geven in twintig minuten concrete handvatten om morgen met het gezond maken van uw werkomgeving aan de slag te gaan.

VIP-tickets

Deelname aan het Verbindingsfestival is gratis. Het is echter ook mogelijk om voor 49,50 euro een VIP-ticket te bestellen. Met een VIP-ticket heb je recht op:

  • Masterclass en meet & Greet in de ochtend met Erik Scherder
  • Exclusief concert van Tim Knol
  • Voorpretpakket
  • Aanhaken bij de andere Gezonde Leefomgeving activiteiten dit jaar

Smart WorkPlace geeft drie VIP-tickets weg

Smart WorkPlace is kennispartner van het Verbindingsfestival en verzorgt het thema ‘Werken’. Voor het programma click hier en selecteer het thema ‘Werken’. Als kennispartner mogen we drie gratis VIP-tickets weggeven. SWP geeft de 3 VIP Tickets (twv € 49,50) weg onder de inschrijvers van het Verbindingsfestival die zich inschrijven met als code VFSMP.

Schrijf je nu in met deze code op: https://verbindingsfestival.online/

Op 20 april verloot Smart WorkPlace drie VIP-tickets onder de inzendingen. Vanzelfsprekend krijgt u daarover bericht.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven