1 juli 2021: Van Thuis naar Hybride Werken

 1 juli 2021: Van Thuis naar Hybride Werken

Wat betekent hybride werken en hoe implementeer je het verantwoord? Smart WorkPlace partner Aestate, CfPB, TU Delft en TU Eindhoven scheiden feit en fictie tijdens een webinar online evenement

Het webinar ‘Van Thuis naar Hybride’ wordt gehouden op donderdag 1 juli. Het evenement is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in hybride werken. “Gedurende een groot deel van 2020 voerden wij een grootschalig onderzoek uit naar thuiswerken onder 40.000 kenniswerkers”, aldus een woordvoerder van het onderzoeksteam. “Op basis van de uitkomsten van het onderzoek kunnen we belangstellenden informeren over verschillende belangrijke onderwerpen die verband houden met de implementatie van hybride werkvormen.”
 
Gedegen basis

Het webinar bestaat onder meer uit verschillende kennissessies, waar deelnemers door de onderzoekers geïnformeerd zullen worden over de uitkomsten en implicaties van het grootschalige onderzoek. Juist die wetenschappelijke invalshoek is belangrijk, stelt het onderzoeksteam van Aestate/Ontrafelexperts, het Center for People and Buildings (CfPB), TU Delft en TU Eindhoven. “Er wordt door verschillende partijen momenteel veel geroepen over hybride werken, vaak zonder dat er een gedegen basis voor is. Wij vinden het belangrijk om feit en fictie te scheiden.”

Programma

14:00 – 14:10 uur Welkom en toelichting programma

14:10 – 14:40 uur Toelichting onderzoeksresultaten

14:40 – 15:05 uur Keynote van Folkert Hersman, De Nederlandsche Bank

15:05 – 15:15 uur Pauze

15:15 – 16:00 uur Parallelsessies over de onderwerpen Leiderschap, Productiviteit, Nieuwe medewerkers en Werkgeluk

16:00 – 16:05 uur Pauze

16:05 – 16:20 uur Pitch vervolgonderzoek: Werk in Transit

16:20 uur Afsluiting

Inschrijven

Deelnemers aan het webinar ontvangen het integrale onderzoeksrapport van het We Werken-onderzoek alsmede een e-zine, waarin op basis van de onderzoeksuitkomsten ervaringen, visie en discussiepunten worden gedeeld in artikelen, columns, infographics en mini-podcasts. Inschrijven kan hier.

Fotocredit: Ronald Carreno.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 1 juli 2021permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven