Smart WorkPlace pakt uit op Building Holland 2021. Mis het niet!

Smart WorkPlace pakt uit op Building Holland 2021. Mis het niet!

Tijdens Building Holland kan je niet om een bezoek heen aan de stand van Smart WorkPlace! Ruim 150m2 aan inspiratie, innovatie en kennisdeling. Bezoek onze stand en krijg een leuk welkomstgeschenk naar keuze. Ook zo nieuwsgierig? Bestel hier snel je ticket

Ontspannen werken op Building Holland

Op de standruimte van Smart WorkPlace zijn er inspirerende expertsessies, worden live podcasts opgenomen en organiseren we heerlijke expertlunches en inspirerende netwerkborrels. Natuurlijk kun je ook komen werken bij ons! Boek hier je werkplek op de stand van Smart WorkPlace. Ervaar het werken in de natuur bij onze partner Tjill.spot of ga werken in een circulaire vergaderruimte van Ritswand.

Op onze stand kom je van alles te weten over alle initiatieven, partners en experts van het kennisplatform en over de WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022 in NEXT LEVEL in Gorinchem. De WorkPlace Academy waar de workplace managers van de toekomst worden opgeleid is natuurlijk ook aanwezig. Collega’s van Smart WorkPlace Dirk van Gemert en Daniel van der Kolk praten je graag bij over deze nieuwe initiatieven.

Programma SWP stand

Smart WorkPlace heeft een gevarieerd inhoudelijk programma samengesteld voor deze drie inspirerende dagen. Onder andere experts zoals architecten Daan Bruggink en Thomas Bogl, klimaatpionier Maurits Groen en SWP experts Nils Bonder en Yvette Watson verzorgen een expertsessie en delen hun visie. Toegankelijk voor iedereen. Nieuwsgierig? Bekijk hier het complete programma en schuif aan bij de inspirerende sessies.

Reserveer nu je toegangsticket voor Building Holland en bezoek ons op stand 8.121. Ontmoet collega’s en mede-professionals. Proef de nieuwste innovaties en maak kennis met ons platform. Tot ziens op Building Holland!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven