Gratis whitepaper: 9 principes van een duurzame bedrijfsvoering

Gratis whitepaper: 9 principes van een duurzame bedrijfsvoering

Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van het verduurzamen van hun bedrijfsvoering, maar zijn op zoek naar concretisering en draagkracht. SUB – Sustainable Boost legt in de gratis whitepaper uit welke ingrediënten zijn er nodig voor een duurzame bedrijfsvoering.

Veel directeuren & (facilitaire/inkoop) managers met duurzaamheidsambities zoeken een startpunt om tot concrete maatregelen en plannen te komen. Wat zijn de ingrediënten voor een duurzame bedrijfsvoering. Jeroen Zonneveld van SUB – Sustainable Boost deelt in de whitepaper 'negen principes voor een duurzame bedrijfsvoering' de impact, kennis en ervaring en gaat dieper in op de ingrediënten van de verantwoorde pizza.

Bepaal duurzaamheidsambities

Een van de principes is 'bepaal jouw duurzaamheidsambities'. Wanneer een organisatie ergens voor staat en een maatschappelijke bijdrage levert, trekt dat enthousiaste medewerkers én klanten aan. En daar pluk je uiteindelijk de vruchten van. Zeker in een crisis als nu. Zo maakt het hebben van duurzaamheidsambities klanten loyaler. Een duidelijke ambitie bevat een missie, visie en doelen. Waar begin je? En hoe kom je tot een duidelijke, naleefbare strategie?

Hét duurzaamheidsvraagstuk ‘Waar moet ik beginnen?’

Wil jij ook weten hoe duurzame bedrijfsvoering jouw organisatie onderscheidend en insprirerend maakt? Download dan nu de gratis whitepaper.

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven