CES nieuwe partner Smart WorkPlace

CES nieuwe partner Smart WorkPlace

Eindgebruikers kennis laten maken met de meest veilige en gebruiksvriendelijke toegangscontrole oplossing voor het flexibel werken. Dat is het streven van Herman Hoexum van CES, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet CES voor de werkomgeving van de toekomst?

“In de afgelopen twee jaar is er een ware trend ontstaan in het ‘thuiswerken’. Of het nou noodgedwongen was door Corona of niet, het is in ieder geval snel gegaan. Werkplekken thuis moesten ingericht worden, op het werk moest alles gefaciliteerd worden om o.a. de 1,5 meter in acht te houden en ga zo maar door.

Werkgevers hebben ook gezien dat thuiswerken net zo efficiënt en productief (of soms wel meer dan dat) is dan wanneer men op kantoor werkt. Kantoor wordt nu echt gezien om je collega’s te zien, om klanten te ontvangen (wanneer regels dit toe laten) of als showroom van je producten zoals dit bij ons het geval is. Thuiswerken zorgt ook voor minder kilometers op de weg van en naar het werk en daardoor ook voor minder files op de wegen wat weer beter is voor de CO2-uitstoot.

Daarnaast zien we een explosie in het aantal nieuwe zelfstandige ondernemers, die vanuit huis gaan werken, of op een werkplek bij een bedrijf of in een pand zitten waarbij je een (kantoor-) ruimte kan huren.

We zijn meer dan ooit allemaal op zoek naar die flexibele schil, zodat je werk en privé in balans kan houden. We worden ons er steeds meer bewust van dat dit noodzaak is om goed te kunnen presteren zowel op het werk als thuis. En dus dat we werk en privé meer gescheiden moeten houden wanneer en waar dit mogelijk is.”

Welke rol kan CES daarbij spelen?

“CESnederland B.V. faciliteert met haar producten in het reguleren van een juiste en veilige toegangscontrole. Je kan hierbij denken aan de verschillende elektronische sluitsystemen die we bieden, zoals de CESeasy of Omega Flex. Doordat werknemers komen en gaan naar kantoor wanneer zij willen, kunnen of mogen is een optimale toegangscontrole essentieel. Wie heeft wanneer toegang tot het pand en wie mag op welke afdeling komen? Dit zorgt ook voor meer rust en controle bij bijvoorbeeld gebouwbeheerders die flexplekken faciliteren. CESnederland brengt eerst in kaart aan welke toegangscontrole behoefte is voor het bedrijf of het pand.

Werk je in een omgeving met meerdere ruimtes en kantoren? Dan is de CESeasy een echte uitkomst. Iedere gebruiker heeft zijn eigen toegangscode om het pand binnen te treden. Op deze manier heeft iedereen controle over zijn eigen toegang. Onbevoegden kunnen dus niet in ruimtes komen waar dit niet nodig is. Daarnaast kan door middel van het bijpassende platform van een van de CES producten volledig beheer van toegang plaatsvinden, dus is de organisatie zelf in control over wie waar kan komen en wanneer!”

Waarom is het belangrijk voor CES om in een platform als Smart Workplace te participeren?

“Wij vinden het belangrijk om sterke relaties op te bouwen met partners. Deze relaties bouw je door een samenwerking aan te gaan op de gebieden waarbij beide partijen sterk staan en elkaar kunnen aanvullen. Wij informeren en denken graag mee met partijen voor een optimaal toegangscontrolesysteem. Dit kan zowel mechanisch, elektronisch of een combinatie van beide. Veiligheid en gemak staat bij ons voorop.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven