Hans Reineke zevende designer WorkPlace Xperience

Hans Reineke zevende designer WorkPlace Xperience

WorkPlace Xperience heeft zeven designers gevraagd om te laten zien hoe gezond en gelukkig werken eruit ziet. De komende periode maken we bekend wie dat zijn. Vandaag de zevende: Hans Reineke, oprichter van Hollandse Nieuwe architecture & interiors.

Hans Reineke is oprichter van Hollandse Nieuwe architecture & interiors. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van contextrijke werk- en leeromgevingen.  Hollandse Nieuwe is toonaangevend in het ontwikkelen van unieke gebruikerservaringen voor corporates en hogescholen en universiteiten. Hollandse Nieuwe werkt voor opdrachtgevers zoals adidas, De Brauw Blackstone Westbroek, Fontys, Aids Fonds, Greenpeace, Universiteit Utrecht, TNO en vele anderen.

Tijdens de WorkPlace Xperience neemt Reineke op 30 maart op de mainstage het thema User Experience voor zijn rekening. Reineke: “Bij een toenemende digitalisering van werk en communicatie neemt het belang van de kwaliteit van de huisvesting van een organisatie evenredig toe. De ervaring die hier geboden wordt is een belangrijke non-verbale interne en externe communicatietool. De kwaliteit van deze ervaring wordt in belangrijke mate bepaald door de gelaagdheid van deze gebruikerservaring.” 

Tijdens ‘campfire’ sessies in de experience circle zal Reineke bij de WPX ingaan op de spelregels voor een rijke gebruikerservaring. Dit zal verdiept worden aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden.

Maak hier kennis met de eerste designer: Daan Bruggink.

Maak hier kennis met de tweede designer: Marieke van Beurden.

Maak hier kennis met de derde designer: Joris Bosma.

Maak hier kennis met de vierde designer: Silvia de Haan.

Maak hier kennis met de vijfde designer: Mathijs van Dijk.

Maak hier kennis met de zesde designer: Gislaine Schrijnemaekers.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven