ABB nieuwe partner Smart WorkPlace

ABB nieuwe partner Smart WorkPlace

ABB, de nieuwe partner van Smart WorkPlace, biedt een breed scala aan mogelijkheden om de volledige controle te hebben over gebouwen. Hans Nas vertelt erover.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet ABB voor de werkomgeving van de toekomst? 

"Gebouwen slimmer, duurzamer, veiliger en productiever maken – iedere gebouweigenaar of facility manager is daar dagelijks mee bezig. En het kan! Niet alleen is de technologie beschikbaar ook de kennis en ervaring zijn aanwezig. Met die ingrediënten is voor iedere ruimte in het kantoor en gezonde werkomgeving te creëren en te monitoren wat de status is van een ruimte. De gegevens die zo worden verkregen, zijn te gebruiken om functionaliteiten in individuele ruimten te regelen."

Welke rol kan ABB daarbij spelen?  

"Als expert op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën streeft ABB onophoudelijk naar het betrouwbaar leveren van energie op een duurzame en innovatieve wijze. ABB wil ervoor zorgen dat mensen zich thuis voelen in gebouwen, een maximaal gevoel van veiligheid hebben en op een duurzame, productieve manier kunnen werken. Als kennispartner en spreekbuis voor alle betrokkende van een gebouw kan ABB oplossingen bieden die het gebouw optimaler laten fungeren en diensten digitaal kan koppelen, zoals; gebouwbeheersystemen, HVAC Smart Building Solutions, bewegingsdetectoren, sfeerverlichting, deurcommunicatie, geautomatiseerde verwarming, koppelingen met agenda’s, airconditioning-, ventilatie- en  jaloeziemanagement. ABB biedt een breed scala aan mogelijkheden om de volledige controle te hebben over gebouwen.

ABB deelt visie en kennis in samenwerkingen met gebouweigenaren en facility managers, maar ook bij ACE. ACE is een unieke werkmethode, ontwikkeld door ABB, om in korte tijd te komen tot de ideale uitgangspunten voor een gebouw. In een intensieve brainstorm van ca. 3 uur gaan wij met elkaar aan de slag om de contouren van uw ideale project te schetsen, met als uitkomst een gratis en op maat adviesrapportage."

Waarom is het belangrijk voor ABB om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

"Werkomgevingen zijn door de veranderde behoeftes en uitdagingen van een pand en haar gebruikers, onderhevig aan een vernieuwde kijk op de energievoorzieningDe energietransitie is in volle gang en zet de ontwikkelingen in een stroomversnelling. Nu de juiste keuzes maken is belangrijker dan ooit.  ABB is al 150 jaar kennispartner en ontwikkelaar van gebouw oplossingen (installatie of digitaal). Om deze kennis te delen, willen wij bij ABB zo vroeg mogelijk met de stakeholder in gesprek komen. Om visies, ambitie en toekomst te bepalen en af te stemmen op de mogelijkheden van het gebouw en vervolgens een oplossing opzetten die het gebouw efficiënter, gezonder en hierdoor effectiever maakt. Samen komen we tot de mooiste resultaten!"

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven