ABB

Postbus 104
6710 BC Ede

T: 088 2600 900


ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van de ABB Group, een wereldwijde marktleider in technologieën rond energievoorziening en automatisering. Ze stelt 145.000 mensen tewerk en is actief in meer dan 100 landen. Als een van de leidende engineeringbedrijven in de wereld, helpt de organisatie zijn klanten op een efficiënte manier om te gaan met energie en helpt ABB hen met het verhogen van industriële productiviteit alsook de milieu-impact op een duurzame manier in te perken.

Als expert op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën streeft ABB onophoudelijk naar het betrouwbaar leveren van energie op een duurzame en innovatieve wijze. Hierdoor is de organisatie in staat om geavanceerde producten en diensten te leveren, waarbij niet alleen elke sector van de wereldeconomie, maar ook eindgebruikers worden geholpen om elektriciteit zo efficiënt mogeiljk te benutten. De wereldwijde slogan van ABB geeft het kort en krachtig aan: Power and Productivity for a better world.

ABB is voorstander van energie-effiënte producten en productiemethoden. Alle productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. Daarnaast ondersteunt de organisatie KNX, de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Door het toepassen van het KNX-systeem kan men energie besparen en het energieverbruik monitoren. Ook speelt ABB in op nieuwe markten zoals smart grids en e-mobility.

ABB ACE

Is een projectontwikkelaar of pandeigenaar op zoek naar het verduurzamen van een gebouw, het realiseren van een Smart Building of efficiënter omgaan met energiemanagement?

ABB heeft om antwoord te krijgen op deze vragen ACE te Nieuwegein ontwikkeld. ACE is een unieke werkmethode, ontwikkeld door ABB, om in korte tijd te komen tot de ideale uitgangspunten voor een gebouw. In een intensieve brainstorm van ca. 3 uur gaan wij met elkaar aan de slag om de contouren van uw ideale project te schetsen. Wilt u meer informatie of ook een sessie boeken, neem dan een kijkje op abb-ace.nl

Bezoekadres: Frankeneng 15, 6716 AA Ede Google Maps

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven