Opvouwbare laptopstandaard voor onderweg

Opvouwbare laptopstandaard voor onderweg

Medewerkers werken tegenwoordig veel meer onderweg. Daarom introduceert R-Go Tools de opvouwbare laptopstandaard R-Go Steel Travel. Hij past gemakkelijk in de tas en kan overal gebruikt worden.

De R-Go Steel Travel zorgt ervoor dat je ongemerkt gestimuleerd wordt om een rechtere werkhouding aan te nemen tijdens het werken op je laptop. Zo voorkom je vervelende klachten in je rug, nek en schouders.

De R-Go Steel Travel is ideaal voor mensen die vaak wisselen tussen het werken vanuit huis en op kantoor. Deze laptopstandaard is makkelijk mee te nemen in je tas en overal te gebruiken. Zo kun je sneller wisselen van werkplek en tegelijkertijd zorgen voor een gezondere werkhouding.

Opvouwbare laptopstandaard voor onderweg

In-Made

De R-Go Steel Travel wordt gemaakt in samenwerking met de Nederlandse organisatie In-Made. In-Made geeft gedetineerden de kans om werknemersvaardigheden te leren in een echte productie-omgeving en onder deskundige begeleiding. Het werk van In-Made sluit aan bij de visie van R-Go Tools om werkgelegenheid te bieden aan mensen die een tweede kans nodig hebben. Daarom is R-Go Tools gestart met samenwerken. Sinds november 2021 zijn gedetineerden begonnen met het assembleren van de R-Go Steel Travel laptopstandaard. Bij aankoop van een R-Go Steel Travel laptopstandaard ondersteun je het mooie werk van In- Made en help je mensen die een tweede kans nodig hebben.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven