Whitepaper: De 7 dimensies van het nieuwe werkparadigma

Whitepaper: De 7 dimensies van het nieuwe werkparadigma

We zitten in het midden van grote veranderingen in onze relatie met werk. Als onderdeel van deze verandering is er een grotere focus op gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Cushman & Wakefield onderzoekt deze nieuwe relaties in hun Whitepaper.

De pandemie heeft de balans tussen mensen, technologie, kantoren en hun organisatie hervormd. Uit de traditionele pijlers van het werk is een nieuwe dynamiek ontstaan die moet worden verkend, waarbij ook de kansen en risico's voor zowel organisaties als werknemers moeten worden geëvalueerd.

Persoonlijke invulling, mentaal welzijn, zingeving en gelijkheid worden met de tijd als steeds belangrijker ervaren. Sinds de pandemie is iedereens visie op werk sterk veranderd. Ook bedrijven zien nu dat succes er momenteel anders uit ziet. Dit betekent dat er gekeken moet worden naar het snijvlak van fysieke, digitale, individuele, organisationele, omgeving en maatschappelijke dimensies en welke impact dit heeft op werk en op de persoonlijk zingeving van medewerkers. Cushman & Wakefield en Capgemini Invent hebben de handen ineen geslagen om deze zeven dimensies verder te verkennen. Een verkenning die ingaat op de samenhang tussen deze dimensies van werk en die de kansen en risico’s voor organisaties en medewerkers tegen het licht houdt.

Het volledige whitepaper is hier te lezen

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven