Annelou de Groot start per 1 juni als nieuwe country head bij Cushman & Wakefield

Annelou de Groot<span> start per 1 juni als nieuwe country head bij Cushman & Wakefield</span>

Momenteel is Annelou de Groot bij IWG werkzaam als Director of Partnership Growth voor Zuid- en West-Europa. Eerder heeft ze directiefuncties bekleed bij onder andere Dynamis en Vastned.

De Groot volgt Jeroen Lokerse op die sinds 2007 in dienst is bij Cushman & Wakefield waarvan de laatste tien jaar als directeur Nederland. Lokerse gaat zich in New York bezighouden met het innoveren van Cushman en daarmee ook de vastgoedsector. Als country manager Nederland was Lokerse ook bezig met het bedenken van nieuwe concepten. Onder meer het 6 Feet Office-concept voor de veilige terugkeer naar kantoor dat in de beginfase van de pandemie werd gelanceerd is van zijn hand.

Annelou de Groot: "Ik kijk er naar uit om in een uitdagende tijd met veel ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt bij Cushman & Wakefield aan de slag te gaan. Naast mijn leidinggevende rol binnen de organisatie zal ik me ook inzetten voor een meer diverse en inclusieve werkomgeving waarin alle collega's het beste uit zichzelf kunnen halen." 

Jeroen Lokerse, Head of Product Innovation, Cushman & Wakefield: "Data en analytics vergroten de transparantie van vastgoed als beleggingscategorie en stimuleren een beter inzicht en besluitvorming in alle aspecten van de sector. Dit is al mijn hele carrière een ambitie van mij. Ik kijk er naar uit dit voort te zetten en waarde te leveren in deze nieuwe wereldwijde rol."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven