Cushman & Wakefield

Gustav Mahlerlaan 362-364
1082 ME Amsterdam

T: +31 (0)20 800 2000

Over Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Cushman & Wakefield is een van de grootste strategisch adviseurs in commercieel vastgoed ter wereld met circa 50.000 medewerkers in meer dan 400 kantoren en 60 landen. In 2021 realiseerde de organisatie een omzet van $9,4 miljard met kernactiviteiten zoals property-, facility- en projectmanagement, leasing, capital markets, valuations en andere dienstverlening.

Cushman & Wakefield, What’s Next

Vol met ideeën, expertise en passie creëren wij duurzame ondernemingswaarde voor onze opdrachtgevers. Voorbij grenzen en cross servicelines.

Wij werken vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen door te begrijpen waar steden, overheden en organisaties nu voor staan. Met een heldere visie op het veranderende landschap dragen we bij aan de ruimtelijke inrichting en leefbaarheid van Nederland.

We bieden een breed scala aan diensten, variërend van eenmalige transacties tot strategisch beheer van een gehele vastgoedportefeuille, waarbij we altijd streven naar het opbouwen van duurzame relaties.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Instagram   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven