Smart WorkPlace publiceert E-zine over ‘Digitalisering’

Smart WorkPlace publiceert E-zine over ‘Digitalisering’

Digitalisering is het thema van deze E-zine. Het belang van een gezonde en duurzame werkomgeving is gediend met de prachtige ontwikkeling en toepasbaarheid die digitalisering doormaakt.

Goede dienstverlening blijft weliswaar gebaseerd op menselijke vaardigheden, maar softwaretools kunnen het proces stroomlijnen, efficiënter maken en de kosten verlagen. Bovendien kan het gebruik van sensorgegevens de dienstverlening op de werkplek dynamischer en doelgerichter maken, zodat deze op het juiste moment en op de juiste plaats wordt geleverd. Spacewell schrijft daar in deze E-zine een mooie blog over. 

Aspecten als het hybride werken en circulariteit kunnen door een juiste toepassing van de digitaliseringsmogelijkheden zich ook verder ontplooien. Hierover staan in deze e-zine artikelen van Wouter Aarts van Ricoh en de Building Circularity Index.

Column

Een aanbeveling is de column ‘De waarde van data en drones’ van Michel Pan. Een column over slimme gebouwen én het verdringen van menselijk werk door technologie. Michel stelt zich de vraag:  “Wordt de dienstverlenende mens zo langzamerhand vervangen door data, drones, algoritmes en robots?”

Over deze en tal van andere ontwikkelingen en vraagstukken rondom digitalisering gaat deze e-zine. 

Bekijk E-zine

Wilt u de vorige acht E-zines teruglezen? Dat kan via deze link in de Kennisbank van Smart WorkPlace.

Inmiddels zijn er tien edities van het magazine van Smart WorkPlace verschenen. Deze edities kunt u doorbladeren via deze link in de Kennisbank.

Wilt u voortaan altijd het E-zine ontvangen? Schrijf u dan hier in voor de SWP Nieuwsbrief. U ontvangt dan elke woensdag de SWP Nieuwsbrief en viermaal per jaar de E-zine.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven