TwynstraGudde gaat partnership aan met de Nederlandse Uitdaging 

TwynstraGudde gaat partnership aan met de Nederlandse Uitdaging 

TwynstraGudde en de Coöperatie Nederlandse Uitdaging zijn een partnership aangegaan met als doel gezamenlijk maatschappelijke impact te maken. Hiermee geeft TwynstraGudde verder invulling aan haar ambities op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

De Nederlandse Uitdaging is een overkoepelende organisatie met meer dan 40 Lokale Uitdagingen in Nederland. Op lokaal niveau verenigen bedrijven zich binnen de verschillende Uitdagingen om samen pro bono lokale maatschappelijke organisaties te helpen. TwynstraGudde ondersteunt de Nederlandse Uitdaging bij het oprichten van een nieuwe lokale uitdaging: ‘de Amersfoortse Uitdaging’. Dit doen wij vanuit ons programma ‘House of Impact’, van waaruit wij onder andere vrijwillige maatschappelijke bijdrage leveren. Wij stellen hiervoor ons (Amersfoortse) netwerk actief beschikbaar en nemen deel in het bestuur. Ook zullen adviseurs van TwynstraGudde concreet deel gaan nemen aan maatschappelijke projecten van de Amersfoortse Uitdaging. 

Daarnaast nemen we deel aan landelijke en andere lokale projecten van de Nederlandse Uitdaging. Hiervoor zetten wij onze kennis en kunde in en bieden wij hands-on ondersteuning aan. 

V.l.n.r. Erik Ferweda (voorzitter bestuur Nederlandse Uitdaging), Irene Veldman (programmamanager ‘House of Impact’ TwynstraGudde), Zenzi Pluut (partner TwynstraGudde), Inge Voorhout (manager Nederlandse Uitdaging), Jos Kalfsbeek (partner TwynstraGudde) en Frank van Es (directeur TwynstraGudde)

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven