De WorkPlace Xperience is terug!

De WorkPlace Xperience is terug!

Na het succes dit jaar vindt de 2e WorkPlace Xperience plaats op 14 & 15 maart 2023 in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Tijdens dit event zie je projecten, innovaties en worden praktische voorbeelden gedemonstreerd.

"Het enthousiasme is zeer groot. We verwachten ruim 60 partners en meer dan 2.000 bezoekers. De Van Nelle Fabriek is de uitgelezen plek voor deze groei en bijbehorende inspiratie."  - Dirk van Gemert, Organisator

Designers, sprekers en partners

7 designers geven deze Xperience letterlijk vorm en inhoud met zeven thema's, waaronder Wellbeing, Smart Technology, Hybrid Working en Social Responsibility. Deze designers worden één voor één bekend gemaakt op onze socials en website, houd deze dus goed in de gaten! Daarnaast zijn er inspirerende keynotes, rondetafelsessies, pitches en worden awards uitgereikt. Deze sprekers delen hun kennis onder andere over Hybrid Working, Social Responsibility en Wellbeing. Schuif aan tijdens een van de (interactieve) sessies. 

Zet vandaag nog de stap naar een duurzame en gezonde werkomgeving voor de gebruiker van morgen en word partner van WorkPlace Xperience - de jaarlijkse landingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie voor de werkomgeving van morgen. 

Volg onze LinkedIn en Website om alle updates over sprekers, designers en kaartverkoop te ontvangen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven