WorkPlace Xperience Awards bekend!

WorkPlace Xperience Awards bekend!

Op 14 en 15 maart is het weer tijd voor de WorkPlace Xperience! 60 partners delen hun kennis, projecten, innovaties en demonstreren praktische voorbeelden in een circulaire en duurzame hub. Ook zijn er weer awards te winnen voor zowel Manager- als Talent of the year en voor de innovatie van het jaar.

De jury bestaat uit 7 deskundige leden vanuit de wetenschap, kennisinstellingen, brancheverenigingen, publieke en private organisaties. De jury is op zoek naar de Workplace Manager & Talent met de grootste impact op gebruikers van de werkomgeving. Meer informatie over de jury zal begin januari volgen. 

ISS Manager- & Talent of the Year

De ISS WorkPlace Manager of the Year is de jaarlijkse verkiezing van de WorkPlace manager die de grootste impact door de werkomgeving op gebruikers heeft gerealiseerd in het afgelopen jaar. Trotse hoofdsponsor van deze verkiezing is ISS. Het initiatief van deze verkiezing is genomen door ISS samen met platform Smart WorkPlace, bovendien de organisator van de WorkPlace Xperience. De feestelijke uitreiking zal plaatsvinden tijdens de WorkPlace Xperience Gold Party op dinsdagavond 14 maart 2023 in Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Maar liefst 200 gasten worden uitgenodigd en zijn live getuige van deze uitreiking. 

De winnaar van de ISS WorkPlace Manager of the Year 2023 overhandigt tezamen een cheque van minimaal € 5.000 aan een goed doel. Gasten van de WorkPlace Xperience en de Gold Party krijgen tevens de gelegenheid een bijdrage te doen aan dit goede doel in de vorm van geld of dienstverlening. De winnaar van 2023 is daarnaast voorzitter van de jury in 2024 en krijgt hierna de verantwoordelijkheid het goede doel voor de verkiezing in 2024 te selecteren. Weet jij al direct wie je gaat nomineren? Bekijk dan de criteria en Nomineer ze hier.

CSU Smart Solution of the Year

Innovaties in de slimme, duurzame en gezonde werkomgeving verdienen de aandacht. Deze innovatieve producten en concepten leveren een grote bijdrage aan de vitaliteit en arbeidsproductiviteit van de gebruiker. Tijdens de tweede editie van de WorkPlace Xperience (WPX) wil organisator Smart WorkPlace (SWP) ism haar partner CSU in 2023 het meest duurzame product of concept belonen met een award. 

CSU en SWP zijn samen op zoek naar de beste duurzame innovaties in producten of diensten in de werkomgeving. De inzendingen kunnen zeer divers worden zoals technologie, biobased producten of duurzame dienstverlening. De uitreiking hiervan vindt plaats tijdens de Gold Party op 14 maart. De winnaar van de CSU Smart Solution of the Year krijgt uitgebreid persaandacht via communicatiekanalen SWP, WPX, CSU en aangesloten mediapartners. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven