Nomineer je collega!

Nomineer je collega!

De Workplace Xperience staat weer op de agenda. Op 14 en 15 maart 2023 zien we innovaties en worden praktische voorbeelden gedemonstreerd. Tijdens dit evenement worden, net als vorig jaar, weer prijzen uitgereikt.

Tijdens het event van de Workplace Xperience 2023 wordt de ISS WorkPlace Manager of the Year en het ISS Talent of the Year verkozen. Weet jij al precies wie kans moet maken op deze prijzen? Nomineer ze dan hier

ISS WorkPlace Manager of the Year

De ISS WorkPlace Manager of the Year is de jaarlijkse verkiezing van de workplace manager die het afgelopen jaar de grootste impact op de werkomgeving heeft gehad. Trotse hoofdsponsor van deze verkiezing is ISS. Het initiatief van deze verkiezing is genomen door ISS tezamen met het kennisplatform Smart WorkPlace, tevens de organisator van de WorkPlace Xperience. De feestelijke uitreiking vindt plaats tijdens de Gold Party op dinsdagavond 14 maart 2023 in Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Ruim 200 gasten zijn uitgenodigd en getuige van deze uitreiking. De winnaar van de ISS WorkPlace Manager of the Year 2023 krijgt een cheque van minimaal € 5.000 te besteden aan een goed doel. Gasten van de Gold Party krijgen de gelegenheid een bijdrage te doen aan dit goede doel in de vorm van geld of dienstverlening. De winnaar wordt daarbij voorzitter van de jury in 2024 en kan het goede doel voor de verkiezing in 2024 selecteren.

ISS Talent of the Year

De winnaar van de award ISS WorkPlace Talent of the Year is een echte impactmaker. Professionals die in aanmerking komen zijn tussen de 18 en 34 jaar oud. Wie maakt de meeste impact op de werkomgeving en het welzijn van de gebruikers?  En voldoet aan de onderstaande criteria om als Talent aangewezen te worden? De jury is op zoek naar het WorkPlace Talent met de grootste impact op gebruikers van de werkomgeving. Daarbij wordt geselecteerd op vijf verschillende aspecten:

  • Duurzaamheid
  • Gezondheid
  • Inclusiviteit
  • Verbinding
  • Kennisdeling

Jury 

De jury bestaat uit 7 deskundige professionals vanuit de wetenschap, kennisinstellingen, brancheverenigingen, publieke en private organisaties. Meer informatie over de jury volgt begin januari.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven