Koop nu je WorkPlace Xperience tickets met 15% Early Bird korting!

Koop nu je WorkPlace Xperience tickets met 15% Early Bird korting!

Ervaar de beleving van een gezonde en duurzame werkomgeving live op 14 en 15 maart tijdens de WorkPlace Xperience! 60 partners delen hun kennis, projecten, innovaties en demonstreren praktische voorbeelden.

De WorkPlace Xperience vindt plaats in de Van Nelle Fabriek, tickets zijn vanaf nu te bestellen via de website. Wees er snel bij want de Early Bird korting is maar geldig tot 31 januari! Met de code ‘’EARLY15’’ krijg je dus 15% korting.

WorkPlace Xperience

De WorkPlace Xperience is er voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate. Ontmoet Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers.

Beleef twee dagen lang de Workplace Xperience die is ontworpen door 7 designers. Zij geven deze Xperience letterlijk vorm en inhoud op basis van 7 thema’s zoals Wellbeing, Vitality, Hybrid Working en Social Responsibility.

Sprekers

Tijdens WorkPlace Xperience is er een inspirerend contentprogramma met keynotes, rondetafel sessies, pitches, award uitreikingen en een innovatie boulevard. Schuif aan tijdens een van de sessies op verschillende podia.

Voor wie?

Tijdens de eerste editie van het tweedaagse event stapten ruim 1.500 professionals letterlijk in de werkomgeving van de toekomst. Deze professionals hebben kennis met technologische innovatie, revolutionaire ontwerp-filosofieën, integrale dienstverleningsconcepten, duurzame producten gemaakt en daarnaast was er volop ruimte voor kennisdeling over de projecten van vandaag en morgen.

Facility Managers, HR Managers, WorkPlace Managers en Real Estate Managers zijn daarom onder andere bezig met de volgende actuele vragen:

• Hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig?
• Hoe richt ik mijn optimale hybride werkomgeving in?
• Hoe implementeer ik de juiste technologische innovaties in mijn werkomgeving?
• Hoe creëer ik een duurzame werkomgeving?

Deze vraagstukken staan centraal tijdens de WorkPlace Xperience. De duurzame stap van vandaag naar het gezond en gelukkig werken van morgen!

Bestel dus snel je tickets voor de WorkPlace Xperience 2023 voor 31 januari.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven