Hybride werken en vergaderen bij Delta Development

Hybride werken wordt steeds gangbaarder. Ook bij Delta Development. Mede omdat een van hun werknemers vanuit Curaçao en Duitsland werkt is er behoefte aan oplossingen om hybride te werken en vergaderen.

Als logistiek- en vastgoedontwikkelaar werkt Delta Development veel samen met internationale partners. Het bedrijf begon in 1988 als ontwikkelingsmaatschappij.

Ontevreden over oude manier videovergaderen

Videovergaderen was al een tijdje geïntegreerd bij Delta Development. Financieel directeur Bram van der Welle vertelt: “Daar hadden we in eerste instantie een handvol kabels en een speaker/microfoon voor. Die moest dan elke keer worden gezocht als iemand anders een videovergadering wilde houden. Het was dan telkens de vraag: waar is de apparatuur gebleven? Wie heeft het als laatste gebruikt?

Daarnaast werken we volgens het Bring Your Own Device-principe. Al snel na de invoering hiervan bleek dat niet alle kabels op alle apparaten konden worden aangesloten. Dat wilden we anders. Daarom zochten we hier een slimme oplossing voor.”

Veilig hybride werken

Hybride werken is een steeds belangrijker thema in organisaties. Zo ook bij Delta Development. Bram vertelt: “Een van onze collega’s werkt bijvoorbeeld vanaf Curaçao. Daarnaast scheelt het ons ook enorm in reistijd naar partners in het buitenland. Daarom waren we ook echt genoodzaakt om hiervoor een veilige en functionele oplossing te vinden. Waarmee onze collega’s altijd en overal informatie met elkaar kunnen delen, veilig en efficiënt.”

Plug-and-playoplossing

Samen Ricoh bracht Delta Development in kaart waar de behoefte lag. Bram: “De keuze viel op nieuwe camera’s, microfoons en speakers. Inclusief een videowall voor draadloos presenteren. Deze oplossingen zijn zeer geavanceerd. Zo richten de camera’s en microfoons zich automatisch op de persoon waar het geluid vandaan komt. Of je kunt ervoor kiezen om iedereen in de vergaderruimte in portretvorm in beeld te krijgen. Net als de mensen die inbellen vanuit huis of een andere locatie.”

De oplossingen zijn volledig geïntegreerd in de openbare vergaderruimte en twee afgesloten vergaderruimtes van Delta Development. “Hierbij is alle bedrading netjes weggewerkt, waardoor je hier niets van terugziet. Daarnaast hebben we ook nog gekozen voor een verrijdbare oplossing, zodat je overal in het gebouw kunt videovergaderen. Doordat dit een plug-and-playoplossing is, kunnen alle collega’s er met hun apparaten direct mee aan de slag.”

Werk-privébalans

Ook ging Delta Development over op SharePoint en Microsoft Teams. “Hierdoor kunnen we altijd en overal aan het werk. Onze informatie is veilig en toegankelijk, ongeacht onze locatie. Dit draagt bij aan een goede werk-privébalans. Een steeds belangrijker thema op de arbeidsmarkt.”

Meer weten over deze oplossingen? Lees het volledige artikel hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven