Deel kennis, innovaties en projecten op de WorkPlace Xperience 2023

Deel kennis, innovaties en projecten op de WorkPlace Xperience 2023

Zet vandaag nog de stap naar een duurzame en gezonde werkomgeving voor de gebruiker van morgen en word partner van de WorkPlace Xperience!

De werkomgeving van de toekomst moet flexibel, gezond en duurzaam zijn. Het moet aan de veranderende behoeften van de werknemers voldoen om efficiënt en productief te werken. De WorkPlace Xperience is een geweldige gelegenheid om kennis, projecten en innovaties over de werkomgeving van de toekomst te delen.

De WorkPlace Xperience is een jaarlijks event waar de community van professionals in de werkomgeving elkaar ontmoeten en inspireren. Diverse keynotes waaronder, Reinier van den Berg en Petra de West, delen hun ervaringen en geven inzichten over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de werkomgeving. Horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen staan deze dagen centraal.

Dit is een unieke kans om jouw innovaties en projecten te presenteren aan een breed publiek en te delen met andere professionals in het vakgebied. Door deel te nemen aan dit tweedaagse event, krijg je nieuwe inzichten en doe je waardevolle connecties op.

Onder andere VGZ, Ahrend, ISS, HEYDAY en Heijmans zijn er bij! Bekijk hier de volledige lijst van aangesloten partners.

Er zijn nog een beperkt aantal posities beschikbaar dus wacht niet te lang en sluit aan bij de WorkPlace Xperience 2023!

Maak vandaag nog de duurzame stap naar de gezonde werkomgeving van morgen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven