Zijn we allemaal astronauten? 

Zijn we allemaal astronauten? 

Jacqueline Schlangen, directeur van het Center for People and Buildings, geeft op 15 maart tijdens de WorkPlace Xperience een keynote met de intrigerende titel 'Zijn we allemaal astronauten?'.

Ervaar de gezonde en duurzame werkomgeving bij de WorkPlace Xperience op 14 en 15 maart. Dit is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving. Kom samen met je collega en profiteer nu van een duo ticket

Jacqueline Schlangen vertelt op 15 maart over de invloed van de sociale, mentale en fysieke gezondheid in een hyperflexibele werkomgeving. Het Center for People and Buildings (CfPB) doet al 21 jaar onderzoek naar mens, werk en werkomgeving. In het collectieve onderzoeksprogramma Werk in Transitie ontwikkelt het CfPB kennis op het gebied van hybride werken. Tijdens de WorkPlace Xperience zullen ze uitkomsten van Werk in Transitie over het thema gezondheid delen, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen sociale, mentale en fysieke gezondheid. 

Wil jij de andere designers, sprekers, keynotes, rondetafel sessies, pitches, award uitreikingen en deze masterclass in circulariteit niet missen? Zet dan de Workplace Xperience in je agenda voor 14 & 15 maart 2023. Lees hier alles over het evenement.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven