De CSU Innovatie Boost 2023 is een feit

De CSU Innovatie Boost 2023 is een feit

In 28 online sessies presenteerden, leerden en inspireerden CSU collega’s, klanten, prospects, partners en andere relaties op unieke manier over innovatie in de  breedste zin van het woord.

CSU introduceerde ook een nieuwe website, huisstijl en brandmovie. Met deze aangescherpte identiteit kan niemand meer om CSU als innovatieve gids heen.

Kijkers en beoordelingen

De feedback op deze sessies is erg positief met gemiddeld een 8 over alle sessies. Zien wat de kijker precies beoordeeld heeft? Dat kan! In deze link zijn alle sessies terug te kijken

Smart Workplace Xperiences

Op de laatste dag van de CSU InnovatieBoost mocht Wim Kooyman, Directeur van Smart Workplace als moderator het interview leiden over de ontwikkelingen rondom de nieuwe werkomgeving. Belangrijk daarbij was het gepresenteerde rapport Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2023. Een inspirerend gesprek over het hybride werken, verbinden van medewerkers, welzijn en duurzaamheid. Aanwezig hierbij waren Diane Van Dijk-Loois van CSU Cleaning Services, Ilse Schapendonk van Gemeente Tilburg, Simone Leenders van SPARK Adviseurs en Ernst-Willem van Drumpt, MBA van Alliander.

Bekijk de volledige aflevering hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven