Concession Europe nieuwe partner Smart WorkPlace

Concession Europe nieuwe partner Smart WorkPlace

Concession kan bogen op 25 jaar ervaring in het opleveren van interieurprojecten en sluit zich aan als partner van het Smart WorkPlace netwerk met directeur Wim van Dijk als expert.

In 25 jaar is Concession gegroeid naar een efficiënte organisatie met 250 medewerkers en 5000 m² productie faciliteit. Met projecten door heel Europa voor onder andere big tech-ondernemingen, banken, financiële en zakelijke dienstverleners.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Concession voor de werkomgeving van de toekomst?

De werkomgeving van de toekomst is een inspirerende plek waar mensen trots op zijn en graag komen. Het biedt comfort, functionaliteit, veiligheid, een gezond werkklimaat en het ondersteunt alle facetten van het werk zoals vergaderen, bellen, focus hebben, ontspannen en brainstormen. Voor werkgevers is het kantoor een essentieel onderdeel van de employer branding strategie om werknemers aan te trekken en dan te boeien, binden en behouden. De werkgever kan met een inspirerend kantoor de werknemer verleiden om te komen en zo de gemeenschappelijke doelen en waarden levend te houden en de verschillen tussen generaties te overbruggen. Steeds meer is het kantoor onderdeel van een verduurzamingsproces en moet het voldoen aan strenge milieu en gezondheidseisen.

Welke rol kan Concession daarbij spelen?

In feite zijn we een moderne, grote, efficiënte meubelfabriek die erg mooie projecten oplevert exact volgens ontwerp van de architect/designer. Het mogen complexe opdrachten zijn, inclusief bijzondere afwerkingsniveaus, materialen en/of akoestische vereisten. Ook projecten die volgens strenge milieueisen moeten worden opgeleverd, kunnen we aan. Door onze werkwijze en kwaliteit hebben we al meerdere kantoren mogen opleveren voor Google, Amazon en Microsoft.

Concession heeft klantgericht en duurzaam opereren als kernwaarde. Dat betekent dat we veel tijd en energie steken in:

  • het goed luisteren en contact houden met klanten en partners
  • het verduurzamen van ons bedrijf en het transparant maken van onze processen
  • het helpen van klanten in het opleveren van projecten volgens Breeam, Well, Leed en DGNB standaarden, inclusief de vereiste documentatie.
  • klanten krijgen toegang tot ons realtime order volgsysteem op telefoon of tablet
  • zo snel en efficiënt mogelijk opereren en installeren binnen tijd en budget

Waarom is het belangrijk voor Concession om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?

Concession werkt door heel Europa, maar is in de Benelux nog niet erg bekend. Nu we een kantoor in Nederland hebben, willen we werken aan onze positie in de markt. We brengen capaciteit, kwaliteit en klanttevredenheid naar de Benelux. Het helpt enorm om dan onderdeel te zijn van een gericht netwerk zoals Smart Workplace waar we zowel klanten als partners kunnen vinden. We kunnen binnen het netwerk bovendien veel kennis op doen en wellicht ook brengen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven